Despre noi

Compania GLAW Group

Suntem o companie specializată pe lucrări de sticlă și sisteme de intrare, tehnologii noi și lucrări de montaj în domeniul sticlei. Având experiență în domeniu încă din 2002, ne-am perfecționat si ne-am dezvoltat în timp, executând diverse lucrări, unele de mare anvergură, altele mai mici dar de mare dificultate. Având experiență timpurie cu sistemele de calitate Dorma, am rămas fideli acestei mărci și în prezent continuăm să promovăm fiabilitatea și siguranța alături de acum DormaKaba.

Suntem adepții siguranței, calității și inovației, punem accent in primul rând pe adoptarea soluțiilor sigure, apoi pe lucrări de calitate, și nu în ultimul rând găsim soluții inovatoare și unice pentru fiecare client în parte. Vrem să lăsăm în urma noastră lucrări bine executate, fără rabat de la siguranță sau fiabilitate, nu facem compromisuri de la acestea în nici un caz.

Insistăm pe cuvântul “siguranță”, cu foarte multă înverșunare, deoarece observăm că sunt din ce în ce mai multe firme și persoane fizice, care având cunoștințe minime în domeniu, fără responsabilitate corespunzătoare, încep și livrează proiecte executate deficitar, incorect și periculos pentru siguranța utilizatorilor. Tocmai din acest motiv, pentru informarea prealabilă a clienților, arhitecților și a constructorilor, am introdus în premieră un capitol de sfaturi utile pentru siguranță, acolo fiind detaliate pe tipuri de lucrări cele mai multe greșeli și sfaturi pentru evitarea lor.

logo glaw 2018
IMAG1695

Servicii cu sticlă…la înălțime!

Apariții în presă și diplome

Câteva din proiectele noastre au fost în centrul atenției, sau activitatea noastră a fost răsplătită cu diferite diplome. Aici doar câteva din ele....

 • Stadion CFR CLUJ

  Pereții noștri mobili au fost și în ...Champions League. În transmisiunile TV.

 • Distinctii

  Diploma pentru rezultatele firmei

 • Si prim-ministrii viziteaza proiectele unde am lucrat

  Si ministri vizitează proiectele unde am lucrat...

 • The Most Office in Romania

  Iată un premiu al mai multor proiecte unde am contribuit și noi cu multiple compartimentări: primul premiu The Most Office din România, felicitări Morphoza!

 • Sala Polivalenta Cluj

  Balustrade de sticlă montate de Glaw Group la extinderea Salii Polivalente Cluj.

 • Stadion CLUJ ARENA

  Intrarea pe teren..prin pereții nostri mobili de sticlă multifuncționali.

Calitate înainte de toate...

GLASS and ENTRANCE Systems

Este deviza noastră, tot ce este legat de sticlă și intrări. Suntem inovatori în ambele domenii, aducem și montăm tehnologie de ultimă oră, modernă fiabilă și spectaculoasă. Lucrurile simple le fac alții, noi suntem specializați pe soluțiile high-tech și cele mai dificile proiecte.

Construcții din sticlă, uși de sticlă, compartimentări, pereți mobili și toată gama de sisteme de intrare, uși automate, rotative, turnicheți,

Ne adresăm tuturor care vor lucrări de calitate, materiale de calitate, garanție reală și proiecte durabile.

Oferim consultanță arhitecților, construim pentru antreprenori, lucrăm pentru și cu designeri, dar și beneficiarilor direcți.

Fiind colaboratori și reprezentați DormaKaba, am ales această marcă să o reprezentăm, și vindem și feronerii colaboratorilor noștri prin programul special de discounturi. Avem stocuri și livrăm și door-to-door.

Lucrările sunt tratate cu seriozitate, dar pentru evitarea timpului pierdut detaliem modul nostru de lucru.

Cererile de ofertă trebuie să fie însoțite de minime informații, pentru a putea primi soluțiile optime sau diferite variante. Desene, poze, planuri arhitecturale ar fi ideale pentru a putea primi oferta de preț.

În momentul în care părțile s-au înțeles asupra prețurilor, ne vom deplasa la măsurători.

Dacă totul este bine și structurile corespund celor descrise în oferta dată, atunci se iau măsurile finale, se contractează lucrarea și se comandă materialele.

Dacă sunt necesare schimbări al soluțiilor tehnice, al prețului sau adăugări de structuri și alte elemente, atunci părțile se vor înțelege ulterior.

În momentul în care s-a contractat lucrarea, se va proceda pentru începerea lucrărilor propriu zise, vor veni colegii pentru instalarea structurilor, profilelor sau a diferitelor feronerii, după caz, urmănd ca în momentul în care sosesc sticlele (dacă este cazul) să se efectueze montajul final.