Sticle inteligente

Soluții complete pentru sticle inteligente

Soluțiile inovatoare în domeniul sticlei pe care le promovăm, sunt pentru confortul utilizatorilor, pentru simplificarea soluțiilor, rapiditate și unicitate în nevoia intimității beneficiarilor din ce în ce mai pretențioși.

Astfel oferim:

Sticlă inteligentă (mai este cunoscută și sub denumirea de Smart Glass/ Switchable Glass/ Privacy Glass/ Intelligent Glass/ PDLC glass)

Folie inteligentă (Smart film/ PDLC film)

Jaluzele între sticle, sistem de jaluzele automate integrate în sticla termopan

Lucrări cu sticlă inteligentă

Video sticle inteligente

Video jaluzele între sticle

 

Sticlele inteligente sunt noul trend în materie de flexibilitate privind sticla, anume este modalitatea cea mai simplă de a avea intimitate sau vizibilitate instantaneu, doar la o apăsare de buton.

Sticla inteligentă sau numită și Smart Glass/Intelligent glass/Switchable Glass/Privacy Glass este mătuibilă electric, mai exact sticla este echipată cu folie PDLC cu cristale lichide, care este conectată la curent, astfel la o apăsare cu buton (sau orice altă comandă electrică) ea devine clară sau opacă.

Se pot elimina astfel perdelele, jaluzelele, orice alt tip de obstacol în fața geamului, fără a încărca designul inutil.

Folia este de două tipuri: autoadezivă, care se poate lipi pe sticlă existentă, sau varianta care se laminează între două foi de sticlă, care este mai potrivită pentru locuri unde sticla trebuie protejată (de exemplu la uși și vitrine monolit (cu o singură foaie de sticlă). Fiind echipată cu contacte electrice (o latură întreagă) trebuie astfel evitat contactul foliei cu umezeală de orice fel. De asemenea sticla trebuie în așa fel montată, încât această latură cu contacte să nu fie vizibilă.

Un beneficiu foarte interesant al acestei folii este faptul că ea poate servi drept ecran de proiecție, astfel o vitrină poate folosi ca și spațiu de reclamă și totodată pastrându-și și funcția de geam de protecție/compartimentare.

Un alt beneficiu este că această folie protejează foarte eficient împotriva razelor UV. Folia poate fi albă (similar cu sablarea) sau gri, evident pe ambele funcții de clar și mat.

Singurul dezavantaj este faptul că din anumite unghiuri nu este total transparentă, fiind vorba de folie LCD.


Jaluzelele electrice integrate în sticla termopan sunt o altă soluție inteligentă și utilă, atât pentru simplitatea cu care pot fi folosite, cât și pentru faptul că nu ocupă spațiu enervant pe interiorul sau exteriorul geamurilor, nu se murdăresc și nu se deteriorează.

Ele pot fi folosite ca niște jaluzele exterioare, pot fi lăsate jos de tot, întoarse pe loc pentru a permite vizibilitate parțială sau adunate sus pentru a permite vizibilitate maximă pe geam.

Secțiune cataloage, prezentări, broșuri (download)

În această secțiune puteți vizualiza prezentări, broșuri de prezentare, cataloage tehnice ale  sistemelor de feronerii și accesorii folosite pentru tipul de lucrări realizate la acest capitol, dar puteți verifica și prelucrările pentru sticlă ale anumitor feronerii. Unele cataloage sunt ale producătorilor de sisteme și feronerii.

Cataloagele în format PDF pot fi vizualizate și descărcate mai jos:

catalog SMART GLASS by GLAW Group 2023_2

catalog prezentare scurt GLAW Group 2023

Galerie poze:

Toate pozele sunt de la lucrările instalate de echipa noastră!