Uși de sticlă speciale

Uși de sticlă mai puțin obișnuite, soluții combinate sau uși simple de dressing? Pereți de sticlă care nu sunt prinși în tavan?

Se pot executa toate… uși cu feronerii total ascunse în pardoseală și tavan, sau uși cu balamale mai neobișnuite, ori uși de sticlă echipate cu bară antipanică doar pe sticlă, sunt soluții mai rare, dar din păcate foarte necesare. Se pot executa toate, pentru a răspunde nevoilor clienților.

De departea cea mai spectaculoasă soluția de uși de sticlă este cea cu balamale îngropate DormaKaba VISUR, astfel putem avea o ușă de sticlă doar cu mâner vizibil, fără nici o altă feronerie. Unic și versatil.

Iar pentru spațiile unde totul este din sticlă și sunt necesare uși de evacuare ce putem face? Uși de sticlă cu bară antipanică. Simple sau duble.

Iar pentru dressinguri? Uși glisante cu sticlă sau oglindă, simple sau cu amortizor. Ușor de utilizat și specaculoase…

Special concepute pentru terenuri de squash, pereții autoportanți cu rigidizare de 90 grade pe peretele de sticlă sunt soluții pe cât de simple de văzut, pe atât de complicat de realizat, mai ales datorita feroneriilor speciale îngropate (pe interior nu sunt broaște, mânere sau alte prinderi care ies din suprafața sticlei), tocmai pentru evitarea oricăror accidente. Feronerii speciale, concepute tot de noi.


 

Secțiune cataloage, prezentări și download:

În această secțiune puteți vizualiza prezentări, broșuri de prezentare, cataloage tehnice ale  sistemelor de feronerii și accesorii folosite pentru tipul de lucrări realizate la acest capitol, dar puteți verifica și prelucrările pentru sticlă ale anumitor feronerii. Unele cataloage sunt ale producătorilor de sisteme și feronerii.

Cataloagele în format PDF pot fi vizualizate și descărcate mai jos:

Catalog DormaKaba usi interior

Catalog DormaKaba tipuri usi sticla

Catalog DormaKaba usi interior