Uși lemn, metal, antifoc

Pentru a completa toată gama de sisteme de intrare, am introdus în oferta noastră și uși de calitate de lemn, dar și metal respectiv antifoc.

Se pot face chiar combinații, ca și uși de sticlă cu toc de lemn sau metal, sau ușă de lemn cu toc metalic.

La gama de uși de lemn avem o gamă foarte variată de modele, culori și finisaje, respectiv modele avangardiste, moderne, modele actuale, sau modele clasice, culori vopsite, lăcuite (alb, gri, sau culori RAL) sau furniruite… sunt disponibile toate variantele de uși de lemn.

La gama de uși metalice sau uși antifoc lucrurile sunt mai simple, ușile vin grunduite în gri, pentru orice altă culoare, ușile se pot vopsi. Echipate cu tocuri de colț, de șpalet sau cu îmbrăcare ele pot fi montate cu broască normală, bară antipanică, amortizoare de diferite tipuri (obligatoriu pentru uși antifoc), toate cu feronerii de calitate (pentru detalii feronerii amortizoare și bare antipanică …consultați capitolul Feronerii).


 

Secțiune cataloage, prezentări și download:

În această secțiune puteți vizualiza prezentări, broșuri de prezentare, cataloage tehnice ale  sistemelor de feronerii și accesorii folosite pentru tipul de lucrări realizate la acest capitol, dar puteți verifica și prelucrările pentru sticlă ale anumitor feronerii. Unele cataloage sunt ale producătorilor de sisteme și feronerii.

Cataloagele în format PDF pot fi vizualizate și descărcate mai jos:

catalog scurt prezentare GLAW GROUP 2018

usi lemn detalii