Placări sticlă, placări oglindă, mobilă sticlă

Cea mai simplă metodă de placare a unor spații de bucătărie, baie, birou sau orice altă locație cu o placă unitară și mare de culoare sau imagine …este sticla.

Indiferent că vorbim de backsplash de bucătărie, perete întreg, parte de perete, pereți de baie, mobilă sau pur și simplu orice spațiu care trebuie să fie protejat…sticla este răspunsul ideal.

Recomandăm sticla securizată pentru durabilitate mai bună (obligatoriu în zonele calde de cuptor, plită sau gaz).

Sticla poate fi vopsită în culori, poate fi printată sau cu folie și imagini alese de client. De asemenea pot fi executate decupaje pentru prize sau alte obiecte pentru unicitatea imaginii.

Placarea cu oglindă…este un necesar în baie…dar poate fi aplicată oriunde în locurile necesare. Dimensiuni mici sau mari… nu contează. Oglinda poate fi normală, gri sau maro. Sau combinații… Spectacolul este orchestrat de client.

Și pentru efectul total …putem executa diferite obiecte de mobilier din sticlă sau cu sticlă, mese de sticlă și mobilă placată.


 

Secțiune cataloage, prezentări și download:

În această secțiune puteți vizualiza prezentări, broșuri de prezentare, cataloage tehnice ale  sistemelor de feronerii și accesorii folosite pentru tipul de lucrări realizate la acest capitol, dar puteți verifica și prelucrările pentru sticlă ale anumitor feronerii. Unele cataloage sunt ale producătorilor de sisteme și feronerii.

Cataloagele în format PDF pot fi vizualizate și descărcate mai jos:

catalog scurt prezentare GLAW GROUP 2018