Balustrade sticlă în șină

Balustradele de sticlă cu cele mai puține prinderi, sunt cele montate în diferite șine sau profile inferioare. Aceastea asigură continuitate și siguranță, fără a întrerupe imaginea curată a sticlei continue.

Sunt multiple tipuri de șină, cel mai important lucru (fiind vorba totuși de un element important de siguranță în construcții) trebuie să fie calitatea și rezistența adecvată a profilelor. Atenție la modul de prindere și la producătorii de șine. Ar fi preferabil să fie sisteme certificate și să se respecte cerințele impuse de producători.

Șinele pot fi cu prindere pe pardoseală (forma U), cu prindere laterală pe pardoseală (forma F), cu prindere laterală (formă U sau formă Y).


 

Secțiune cataloage, prezentări și download:

În această secțiune puteți vizualiza prezentări, broșuri de prezentare, cataloage tehnice ale  sistemelor de feronerii și accesorii folosite pentru tipul de lucrări realizate la acest capitol, dar puteți verifica și prelucrările pentru sticlă ale anumitor feronerii. Unele cataloage sunt ale producătorilor de sisteme și feronerii.

Cataloagele în format PDF pot fi vizualizate și descărcate mai jos:

Balustrade by GLAW GROUP 2018

catalog scurt prezentare GLAW GROUP 2018