Pereți mobili fonoizolanți

Pereți mobili fonoizolanți

Tipul acesta de pereți sunt utilizați pentru delimitarea temporară a unor spații mai mari în mai multe spații mai mici, pentru a putea folosi spațiile astfel nou create în mai multe feluri.

Sunt extrem de apreciați, versatili și foarte utili, datorită faptului că permit flexibilitatea spațiilor, după nevoile utilizatorilor, fiind și fonoizolanți (între 37 db și 54 dB).

Pereții au multiple finisaje (imitație de lemn, culori RAL, metal, whiteboard, etc.) sau pot fi și din sticlă cu jaluzele în interior.

Construcția lor permite utilizare exclusiv interioară (pentru exterior se folosesc cele cu ramă și sticlă termopan, a se vedea capitolul Pereți mobili de sticlă), ele fiind alcătuite din foi individuale care se pot deplasa pe o șină superioară. Fiecare foaie este echipată cu praguri superioare și inferioare, acționate cu o manivelă, astfel în momentul poziționării lor acestea fixează foaia la locul respectiv și izolează fonic.

Pereții pot fi manuali (mecanismele de acționare sunt manuale cu manivelă), semiautomatizați (mecanismele sunt automate, dar foile se deplasează manual) sau automatizați (totul merge automat).

 


Secțiune cataloage, prezentări și download:

În această secțiune puteți vizualiza prezentări, broșuri de prezentare, cataloage tehnice ale  sistemelor de feronerii și accesorii folosite pentru tipul de lucrări realizate la acest capitol, dar puteți verifica și prelucrările pentru sticlă ale anumitor feronerii. Unele cataloage sunt ale producătorilor de sisteme și feronerii.

Cataloagele în format PDF pot fi vizualizate și descărcate mai jos:

catalog scurt prezentare GLAW GROUP 2018

Catalog DORMA pereti mobili MOVEO Product

Catalog DORMA pereti mobili MOVEO Tehnic

Catalog DORMA Moveo all-in-one