Uși automate

Ușile automate sunt soluția optimă de simplificare a intrărilor. Orice clădire cu pretenții are în zilele noastre minim o ușă de intrare automată. Acestea simplifică foarte mult intrarea utilizatorilor, sunt igienice, în sensul că nu trebuie atinse mânere și clanțe de uși și nu avem grija închiderii la loc a ușii după intrarea în clădire.

Sunt mai multe feluri, adaptate tocmai pe nevoie fiecarui spațiu, sunt atât uși simple, cât mai ales uși duble, telescopice, cu funcție antipanică (toate foile se deschid spre exterior), armonice, rotobatante și batante. Sunt concepute pentru simplitate în utilizare, dar și pentru siguranță. Sunt echipate cu senzori de mișcare și antistrivire, astfel fiind evitate accidentele de orice fel.

Pot fi toate construite cu sticlă full-glas sau cu rame de aluminiu (cele mai uzuale) dar și din alte materiale.

Durabile și de calitate, ele ușurează circulația utilizatorilor.


 

Secțiune cataloage, prezentări și download:

În această secțiune puteți vizualiza prezentări, broșuri de prezentare, cataloage tehnice ale  sistemelor de feronerii și accesorii folosite pentru tipul de lucrări realizate la acest capitol, dar puteți verifica și prelucrările pentru sticlă ale anumitor feronerii. Unele cataloage sunt ale producătorilor de sisteme și feronerii.

Cataloagele în format PDF pot fi vizualizate și descărcate mai jos:

catalog scurt prezentare GLAW GROUP 2018