Uși rotative

Ușile rotative sunt cea mai optimă soluție de control al intrărilor, în sensul de izolare permanentă a aerului de exterior față de interior. Ușile rotative sunt special concepute în așa fel, încât aerul interior să nu comunice niciodată cu aerul exterior.

Ele pot fi manuale, semiautomate sau automate, cu patru, trei sau chiar două foi rotative.

Pot avea diametre între 2 m și 6,3 m, și pot fi adaptate și accesorizate la o serie de intrări pentru a satisface toate nevoile. Avantajul lor principal este controlul climatului, dar și controlul fluxului de oameni, astfel o ușă rotativă satisface cu succes funcția unui wind-fang și are avantuajul că nu se pierde atât de multă căldură sau aer condiționat (după caz/anotimp) ca în cazul a două uși glisante să zicem.

Ușile rotative pot fi echipate (toate variantele) cu funcție antipanică, foarte importantă în zilele noastre, ceea ce înseamnă că în cazul unei alarme, foile ușii pot fi pliate spre exterior, permitând astfel evacuarea mai rapidă.


 

Secțiune cataloage, prezentări și download:

În această secțiune puteți vizualiza prezentări, broșuri de prezentare, cataloage tehnice ale  sistemelor de feronerii și accesorii folosite pentru tipul de lucrări realizate la acest capitol, dar puteți verifica și prelucrările pentru sticlă ale anumitor feronerii. Unele cataloage sunt ale producătorilor de sisteme și feronerii.

Cataloagele în format PDF pot fi vizualizate și descărcate mai jos:

catalog scurt prezentare GLAW GROUP 2018